1. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σημάτων.

   Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.epiplapapazekos.gr (φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά), ανήκουν στην ιδιοκτησία της ή σε τρίτα πρόσωπα που νομίμως αφορούν.

   Τα λογότυπα ή τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή μπορεί να είναι εμπορικές ονομασίες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την γραπτή συγκατάθεσή μας.

   Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας για να προχωρήσετε σε χρήσης της ιστοσελίδας μας.

  1. Προσωπικά Δεδομένα – Ισχύον Δίκαιο.

   Τα θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο ρυθμίζονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο (οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) και από το Νόμο Προστασίας Καταναλωτών (Ν. 2251 / 1994).

   Ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνσή σας, οι αριθμοί τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας και σε περίπτωση

   πληρωμής με πιστωτική κάρτα, ο αριθμός και η ημερομηνία λήξεως, δεν γνωστοποιούνται και δεν γίνεται καμία άλλη χρήση αυτών.

  1. Τροποποίηση Όρων Παρόντος.

    Η εταιρία ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΠΑΖΕΚΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τις προϋποθέσεις και τους όρους των συναλλαγών. Για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους,

    η εταιρεία έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους παρόντες όρους χρήσης.

  1. Διάφορα.

    Η εταιρία ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΠΑΖΕΚΟΣ έχει προσπαθήσει κατά το δυνατόν να απεικονίσει τα προϊόντα που διαθέτει ρεαλιστικά και με ακρίβεια, ενδέχεται όμως να υπάρχουν σφάλματα

   στην απεικόνιση, περιγραφές ή και στις τιμές. Ακόμη για διευκόλυνση στην πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες του, το www.epiplapapazekos.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις

   με ιστοσελίδες που αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή που τις διαχειρίζονται τρίτοι και που ευθύνονται αυτοί για το περιεχόμενό τους.

  1. Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντων.

   Έχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων,

   Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και μαζί με τα έγγραφα παραλαβής.

   Η επιστροφή των χρημάτων σας θα έχει ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

  1. Αποστολές Προϊόντων.

   Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και κατόπιν συνεννοήσεως. Σε ορισμένες περιοχές είναι δωρεάν τα μεταφορικά. Παρακαλούμε ενημερωθείτε σχετικά στους όρους Αποστολής και Πληρωμής.

Πολιτική Απορρήτου

Ο διαχειριστής διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Ο διαχειριστής διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Επισκέπτες / χρήστες του δικτυακού τόπου που είναι ανήλικοι, επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες/σελίδες του δικτυακού τόπου μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα να διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.

Ο διαχειριστής είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του.